Eczacilar.net

Botoks’u uygulama şekli nasıldır? Botoks kimlere uygulanamaz?

Botoks’u uygulama şekli nasıldır? Botoks kimlere uygulanamaz?

Botoks‘u uygulama şekli nasıldır? Botoks kimlere uygulanamaz? Botoks yan etkileri

Kırışıklık tedavisinde en çok tercih edilen yöntem olan BOTOKS, estetik amacıyla da son yıllarda yaygın olarak yapılmasına karşın yanlış bilinen birçok noktaya da sahiptir.

Botoks’u uygulama şekli nasıldır?

Kozmetik amaçlı botoks yöntemleri kolay ve güvenlidir. Küçük bir iğne ile çok az bir miktarda Botoks’un yüzün kısmi noktalarına enjekte edilmesi ile gerçekleştirilir. Botoks uygulama öncesi serum fizyolojik ile sulandırılır. Uygulama öncesi bir anestezi gerektirmez ve hemen sonrasında da hasta günlük yaşamına dönebilir.

Botoks kimlere uygulanamaz?

Sinir ve kas sistemine ait hastalığı olan kişilere (myastenia gravis, Eaton Lambert sendromu gibi), uygulama alanında aktif enfeksiyonu olanlara, hamilelere, emzirenlere uygulanmamalıdır.

Botoks Yan Etkileri Nelerdir?

Botox, 25 yıldır tıbbın hizmetinde, birçok hastalığın sağaltımında kullanılmaktadır. Oldukça emniyetli bir ilaçtır. Belirgin yan etkiye yol açmaz, açsa da bu etkinin geçici olduğunu bilmekteyiz. En sık görülen yan etki Botox’un hedeflenmeyen kaslara da yayılarak geçici zaaf yapmasıdır. Bu nedenle, yüz bölgesindeki kaslar daha küçük olduğu için, özellikle yüze uygulanan dozlar çok önemlidir. Bu tedavi yaklaşımı, Botox uygulamasını yapmak için gerekli eğitimi almış hekimlerin elinde oldukça yüz güldürücü sonuçlar vermektedir.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/eczacila/public_html/wp-content/themes/poyraz/parts/singleslider.php on line 17
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ